Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

 


join segmen abe bee agik.. hehe.. kalu korang nak join meh reramai klik sinie.. tajuknye.. seperti yang tertera di atas yek.. KENAPA AKU SEORANG BLOGGER..

aku seorang blogger.. bila aku terjun ke dunia blogger sudah pasti aku nak dikenali dan diterima sebagai blogger.. bohong la kalu aku kata tak nak glamer sebab sedikit sebanyak bila blog kita dikenali dan diterima mesti tempias glam tue akan terkena jugak.. huhu.. pengakuan jujur nie..

kalu boleh aku tak nak jadi blogger biasa2 tapi blogger yang ada jiwa dan minda.. macam beauty peagent.. si cantik yang ada ilmu.. walaupun aku tak cantik.. huhu.. bunyi memang susah tapi kena terus mencuba.. aku nak asah balik minat menulis aku di blog.. nak asah balik minda untuk jadi lebih tajam dan kreatif  dalam mencari idea sebab sejak meninggalkan zaman study otak aku banyak tido.. so dh jadik macam lembab lak.. aku jugak nak rasa bagaimana yang dikatakan kepuasan berblog tue..

blog aku masih lagi nampak berterabur.. masih lagi nampak kosong.. masih banyak lagi perlu diperbaiki untuk mencari rentak yang sesuai.. aku tak mahu dilabel sebagai blogger syok sendiri.. mungkin sekarang ye tapi harap akan datang.. dengan bangganya aku boleh berkata bahawa aku seorang blogger..




5 comments:

miss nadya said...

pin pin pin...terjah dari blog abg beng..:))

jom join nad punyer give away yer..
MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

nabila saat said...

nak join jugak lah..
hehe

btw jom undi sapa lg terror
engineer?
doctor?
lawyer?

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/kontest-sapa-lagi-terror-dan-poyo.html

DiDa Licious said...

Merayau-rayau dari segmen BA...follow u! (",)v

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...