Friday, April 29, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama



kali nie aku join GA plaks.. dijemput oleh tuan punya blog yg comei ini.. bersempana dengan sambutan hari lahir dia yang ke 23.. bila nak kawen nadya? hehe.. jom kita join.. klik sinie..

aku pun nak share gak story aku masa birthday aku yang ke.. erkk.. lupa sudah sebab nie kisah lama.. aku tak buat celebration pun masa birthday aku tue.. tapi ada dua peristiwa yang jadi on that date.. sedih dan geram.. huh..
first.. kebetulan that date aku cuti.. jadi plan lah nak kuar dengan my beshfriend.. beshfriend ye.. bukan boyfriend.. sambil duk jalan melenggang kangkung dengan member aku.. kitorang time tue tak de transport jadi tue berjalan nak ke bus stop la.. tetiba lalu sebuah motor RXZ bersama dua orang pemuda.. dan dengan sengaja diorang menyentap uncang yang aku isikan purse aku.. huhu.. naya betul.. kes ragut der.. naseb baik aku tak tersungkur.. hemm.. nak kata apa lagi.. kalu kejar pun tak akan dapat.. amik ler.. pasal tak ada duit pun dalam tue.. duit semua aku simpan dalam poket suar jeans.. hehe.. cuma yang frust kena buat ic ngan lesen memandu.. cakcibor tul!

second.. pada hari yang sama cuma waktu jek berbeza.. masa nie aku kije kilang.. duk ramai2 kat hostel.. aku tido petang tue lepas balik dari outing bersama member yang tadi.. handphone ku letak kan di sebelah aku.. bila aku bangun.. aiyak!.. handphone sudah hilang ler.. hukhuk.. frust betul.. baru jek dua hari aku beli handphone tue.. dah hilang.. sedey... dh la pagi kena ragut.. petang lak handphone aku hilang.. mula2 aku ingatkan mat pit yang balas sebab hostel tempat aku duduk tue selalu gak kena ceroboh ngan mat pit.. tapi bila aku ngan geng2 serumah chek.. rupa2nya.. member sehostel kami yang punya kije.. yang mencilok tue pulak bukannye bujang lagi tapi dah taraf mak orang!!.. kami sendiri dah anggap macam kakak.. memang unsangkarable betul.. tapi dh terlambat pun pasal handphone aku dah kena let go.. uwaaa....

hem.. tue jek la kesah yang terjadi kat aku on my birthday date.. hehe.. ok tak my story miss nadya? rasa2 leh menang tak? muahaha.. pasan!!

key.. skang nak tag member laks..

~done~

1 comments:

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...