Friday, April 22, 2011

..ThE LaSt CuStOMeR..

alkisahnye.. petang semalam..aku sefamily kuar.. ada urusan sket kat mesin atm.. hehe.. ala.. korang nie.. paham2 la kalu dh sebut mesin atm tue.. mula2 aku hingat nak berurusan kat pekan tempat tinggal aku tue jek.. sekali.. cucuk punya cucuk kad tak mau masuk la pulek.. huhu.. tensen jek.. so terpaksa kitorang beralih arah ke pekan yang berhampiran..

lepas jek abis urusan.. bukan lama pun.. sekejap jek.. ujung bulan.. orang pun x dek yang beratur.. hehe... kitorang ingat nak melayanlah perut yang tengah berkeroncong nih.. alang2 dah kat luar.. nanti balik nak masak lagi.. pastue kul baper nak makannye.. perut pun dah lapaq giler nih.. so kitorang pun terjah ke kedai nih...






korang tau?.. rupanya masa kitorang terjah kedai nie.. tokeinye dah nak tutup kedai dh.. hehe.. hadoi ai.. aku mmg x tau pun.. first time kitorang nak try makan kat cnie.. patutla masa aku masuk kedai nie ada sorang budak laki duk wusha aku.. masa tue dia duk standby kat pintu tue ha.. masa tue aku pelik gak.. pe hal budak nih duk wusha2.. lepas order baru aku pasan.. kedai dah nak tutup.. dia standby kat ctue sebab nak tarik pintu kedai.. muahaha.. jangan mare la dik.. customer nih.. hehe.. 

tapi korang sorry la.. gambar menu tak sempat nak amik.. dapat order jek terus ngap.. sebab nak cepat..  kedaikan dah nak tutup.. hehe.. tapi nak bagitau gak.. kitorang anak beranak makan nasi ayam berempah plus sirap bandung cincau.. nyum nyum.. not bad la.. hehe...



p/s: pasnie kalu nak terjah kedai kena wusha dulu kedai tue tutup kul baper.. ngeh3...

4 comments:

nelly said...

cian tokey tu .hahahaha

nanibahaudin said...

hehe.. tue ar pasal.. :p

zippo miller said...

tapi kire bagus gak org kedai tu x halau...ade setengah kedai yg dah kaye raye main halau jek...eh cik Nelly??? wah + rase mcm nak Follow la

nanibahaudin said...

eh zippo.. ader ek tokei kedai yg mcm tue? huhu.. bagai kacang lupakan kulit tul.. hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...