Tuesday, April 26, 2011

..SaNgGuP kE KoRaNg BeRkOnGsI BaRaNgAn PeRiBaDi?..

eiiyuck!!.. tue perkataan pertama.. kemudian.. euw.. x bley bla.. ayat kedua.. huhu.. pasai apa nie?.. mcm biasa.. pagi2 aku suka dengar era.. layan jek.. pak nil, ray ngan hanif.. rie nie derang bercerita pasal.. BERKONGSI BARANGAN PERIBADI.. wha.. what?.. euw..

tidak la aku sanggup.. tapi ader gak certain2 barangan yang masih aku kongsi ngan kawan2 dan hasben.. mcm barangan yang bukan dipakai di badan.. tapi yang nie.. kesahnye lebih kepada barangan peribadi mcm.. barang toiletries, baju kecik, baju besar dan seangkatan dengannye..

apa perasaan korang ek kalu share berus gigi ngan member?.. kongsi shaver ngan member?.. kongsi suar dan baju kecik ngan member?.. OMG!.. tidak.. tidak.. tidak.. memang aku kata.. eiiyuck!!.. even ngan hasben pun aku x leh bla kalu nak share benda2 nie.. niekan pulak ngan orang lain... TIDAK SAMA SEKALI.. silap2 dapat penyakit lain pulak.. oh tidak..

tapi ada satu caller nie.. dia bagitau yang dia berkongsi satu kole dengan suami berserta anak2.. sejak dari mula2 kawen.. wow!.. pada aku.. kalu share satu kole ngan hasben memang sangat2 romantik lew... so sweet.. nak buat jugak ler.. leh mengeratkan kasih sayang tau!.. x caya? moh kita buat sesama.. hihihi..

so?.. ader sape2 nak share?.. hehe..

8 comments:

Dayana AZ said...

huhu tamao la share2 yg private :P!

Azlan The Type Writer said...

pls follow me back
:)
TQ
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/

Salmiah said...

uiihh... suar ngan baju kecik pun nak share ke? tak hygiene sungguh.. adik badik pun x pernah share..

nanibahaudin said...

azlan.. kunjungan telah berbalas..
^^

nanibahaudin said...

salmiah.. muahaha.. tau x per.. mmg x hygenic kan? tp ader gak yg sarung org len punye.. huhu...

nanibahaudin said...

dayana.. tahu x per..

HonEyBuNNy said...

oh oh...tidak sanggup..hehe..

makan mb sanggup share..yg lain xkot..heheh

nelly said...

adakalanya kita perlu privacy ~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...