Wednesday, April 27, 2011

"MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UT DIREVIEW"

wah.. join segmen lagi.. hehe.. harap2 terpilih lagi.. kali nie dibuat oleh.. MRS WEIYDA.. segmen yang bertajuk.. MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UNTUK DIREVIEW... aku pun baru kenal jek ngan pemilik blog nie.. mcm2 tips ada.. menarik nih.. lepas tue terus jek follow.. hehe.. key.. untuk join kena la buat syarat2 yang ditetapkan oleh MRS WEIYDA..

1. sila letak banner ini ya di entry kamo.. (done)


  
2. buat entry khas dengan tajuk: "MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UT DIREVIEW" pastikan di backlink ke blog mummy yaa!! (done)

3. blog korang mestilah follower bawah daripada 100 (done)
dh dabel check.. konpom under 100 followers.. hehe


4. Letakkan sekeping gambar cun korang kat situ yaaa!! (done)
x suka amik gambo.. kira boleh la ek?  
5. Berikan sedikit komen kamoo pada blog mommy!! (done)
first time terjah blog mommy nie.. wah.. mcm2 ada kat sidebar  tue.. menarik la.. blog pun comei.. kaler pun sweet2 jek.. x de la sakit mata memandang.. suka3.. ^^

6. tinggalkan link korang di entry ini sahaja.. (done)



p/s: kepada member2 blog yang baru macam aku.. join kita join sama2.. ^^

8 comments:

Azlan The Type Writer said...

nak join gak la~~~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nak join jugak tapi mak yong tu tak bagi..kijam!
x padan nak bersalin tu hehehe..sempat lg nak review ;)

nanibahaudin said...

azlan.. yuk join yuk..

pinky mommy.. ala.. mommy dh otai.. kami nie baru nak ngesot2.. hehe..

zippo miller said...

Join jgn x join hahahha

♥♥ieqa pinkylicious♥♥ said...

Hye, kita berjodoh je dalam contest kan? kali kedua jumpa kan.. kali ini datang membalas jejakan =)

nanibahaudin said...

zippo.. semangat tul kata2 tue.. hehe..

nanibahaudin said...

ieqa.. segmen tue kita nampak masa terjah belog ieqa la.. hehe..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

THANKS DEAR!!
BLOG INI AKAN DIREVIEW PADA:

REVIEW 1
28/04/2011
8:00 AM

DAN

REVIEW 2
29/04/2011
10:00 AM

KEEP IT UP BLOGGING YA!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...