Wednesday, April 27, 2011

..MoOd DaH Ok..

pagi tadi mood aku memang tak best.. tapi bila dah menginjak petang nie.. ader la penambahbaikan.. syukur.. x de la ketat sangat.. kalu ikutkan hati memang malas nak datang kije hari nih.. bukan apa.. kadang2 ada gak la datang rasa bosan nak melayan kerenah2 manusia yang pandai mendemand dan mengkritik tetapi x pernah nak bagi idea cara nak mengatasi sesuatu masalah.. letih kan?

hu.. kalu aku nie dah sememangnye kaya.. dah lama aku benti kije.. tak larat aku nak menstresskan diri hari2.. muka pun dah makin bertambah kedut nih.. alolo... duk umah jadi mem lagi bagus.. tak pun bukak je bisness sendiri.. time tue aku bos.. so suka hati aku la nak buat aper... nak gak merasa jadi "saya yang memberi perintah".. muahaha.. mesti bestkan?

so.. apa nak buat skang ek?.. mood sudah mari.. ^^

6 comments:

Azlan The Type Writer said...

jom karoK!!!!!!!!!

lieynanilaz said...

salam kenal...buat kunjungan balas..
mood sudah mari yaa...p buat keje...hehehehe..

nelly said...

jangan stress2 ...

nanibahaudin said...

azlan.. hujan sudah.. nampak nar sore si nani nie x sedap.. kui3..

nanibahaudin said...

maceh lieyna coz sudi berkunjung ke belog yg x seberapa nih..

nanibahaudin said...

nelly yg comei.. senyum sudah.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...