Monday, May 9, 2011

Wacana Tiga Blog Pilihan Bersama Bro Wacana

korang nak join? klik sinie 

senin yang indah.. hehe.. join wacana a.k.a segmen yang ditaja oleh bro wacana.. hehe.. simple jek.. buat satu entry mengenai 3 blog yang korang suka dan statekan kenapa korang suka.. hoho.. citer banyak x dek.. meh aku nak bagitau 3 blog yang aku suka..

zackzukhairi
first time bergolek ke blog nie aku terus jatuh hati da.. bukan sebab ownernye yang agak hensem tue.. hehe.. ayat gatal x hengat!.. tapi sebab penulisan zack yang sempoi gila!!.. memang ada bahasa yang tak sedap didengar tapi.. kalu aku pergi ke blog dia.. mesti aku gelak guling2 sampai nak pecah peyot.. seyes kelakar!!.. muahaha.. memang best.. tapi skang dah lama dia menyepi nih.. ke mana agaknya si zack nie ek??.. huhu..

ala.. korang for sure kenal punyer.. hehe.. sebelum jadi blogger aku tak kenal pun bro ben nie.. lepas jadi blogger baru tau akan kewujudan dia.. adoi.. kesian aku.. nampak sangat tak bernetwork.. huhu.. boleh dikatakan setiap hari musti aku klik untuk menjenguk blog bro ben nih.. sebab bro ben banyak bagi tips2 untuk blogger2 terutama blogger2 yang baru macam aku.. pastue.. bro ben selalu buat segmen untuk blogger2.. entry2 dia pulak pendek , ringkas tapi padat.. hurmm.. x macam entry aku.. panjang berjela.. erkk..

jeles ngan pinky momma actually.. hehe.. blog dia santik.. pastue jeles ngan bunga kat kepala dia.. cer korang tengok header dia.. hahaha.. entry pinky momma pun sempoi.. pastue ada beauty tips lak tue.. kalu dia tak letak momma dah tentu2 aku fikir dia still solo lagik.. hehe.. pinky momma jangan kembang semangkuk yek.. pengakuan ikhlas nih.. dan salah satu yang buat aku lebih tertarik ngan blog pinky momma sebab kaler pink yang ala blink2 tue.. wah!!.. jeles2.. huk huk..

key.. cukup dah quota.. sebab penaja nak tiga jek.. hehe..
selamat berblogwalking!!
^^

4 comments:

en solo said...

singgah dari blog En Wacanaku...


> mencari yang ke-800 ...
http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan.html

nanibahaudin said...

en solomolo.. maceh sbb sudi singgah lagi.. ^^

Nour Akmal said...

blogger2 yg hebat...=)

nanibahaudin said...

nour.. semua blogger hebat2 belaka.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...