Friday, May 6, 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana

nak join? klik sinie




join lagi.. hehe.. bila ada free time nie dapat la aku join blogger len punya segmen.. best.. sebab leh kenal ngan blogger2 lain.. kali nie join segmen  yang dibawakan khas oleh bro wacana laks.. WACANA PENGENALAN BERSAMA BRO WACANA..

aku baru jek berjinak2 dengan dunia blog nih.. keinginan berblog tue datang bila aku jeles pulak tengok member2 kat ofis duk melayan blog masing2.. mula2 memang aku tak berapa tahu macam mana nak handle blog nie.. tengok blog orang jek yang aku tahu.. hehe.. tapi jeles punya pasal.. aku buat pelan2.. dari tak tahu macam mana nak handle.. skang kira boleh la.. hehe..

bermula pada disember 2010.. masih merangkak2 dan bertaktih2.. blog pun x la canggih mana pun.. biasa2 jek.. aku tengok macam rojak pun ader.. hehe.. berkisarkan cerita aktivitiku dan juga pendapat yang inginku sampaikan.. proses penambahbaikan blog masih terus berjalan.. hehe.. berharap agar aku dapat terus aktif mengupdate blog.. dan idea.. please2.. sentiasa la datang kat dalam kepala aku nih.. huhu..

oye.. my name is nani bahaudin.. boleh panggil aku nani.. shortform as NB pun bley.. hehe.. saja jek letak last sebab nak bagi korang tertanya2.. saper pemilik blog yang korang tengah baca nih.. hehe.. harap dapat mengenali blogger2 lain seramai yang mungkin.. harap dapat belajar banyak perkara dalam dunia blog nie.. sudi2 la singgah kat blog aku.. dan kalu menarik hati korang.. sila je follow.. dan kepada yang singgah jangan lupa tinggalkan jejak ye..

^ SALAM PERKENALAN ^

20 comments:

Jack said...

hai..saya pun masih baru..dan baru nak mengenali dunia blog..hehe....anyway, teruskan berblogging..^ ^


Boleh terlupa pula??

Dim Benihana said...

salam perkenalan, sama la sy pun masih baru,
jom sama2 meriahkan dunia blog..

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

mas saari said...

singgah dari blog PW
salam perkenalan!

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

miss Fyqa said...

singgah sini :)

Elle Elyssa said...

thanks singgah blog dan follow elle. elle singah sini dan follow balik.

::Mastura Zakaria:: said...

singgah follow kat sini dari blog Pw...

mari join
http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/aku-nak-promote-blog-followerssuka-tak.html

happy blogging..

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

salam singgah n follow

nanibahaudin said...

jack.. suka naruto..
sama la kita menapak ye.. ^^

nanibahaudin said...

din.. salam kenal jugak.. ^^

nanibahaudin said...

anismelon.. salam kenal ^^

nanibahaudin said...

mas saari.. salam kenal too.. ^^

nanibahaudin said...

en solo.. hehe.. maceh sebab sudi singgah lagi kat blog yang x semenggah nie.. ^^

nanibahaudin said...

miss fyqa.. maceh sudi singgah..
salam kenal.. ^^

nanibahaudin said...

elle elyssa.. maceh sudi singgah & follow.. ^^

nanibahaudin said...

mastura.. maceh jugak sebab sudi singgah & follow.. ^^
happy blogging too..

nanibahaudin said...

lanunjalanan.. maceh sebab sudi singgah & follow..
salam kenal.. ^^

Srikandi Bonda said...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

nanibahaudin said...

srikandi bonda.. salam kenal.. ^^
thanx sbb sudi follow..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...