Tuesday, May 10, 2011

Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin

sah.. aku dah terkono penyakit segmen lak hari nie.. kali nie.. segmen tajaan mr asri.. hehe.. baru jek memollow blog mr asri nie.. tue pun sebab melompat dari blog penulis senja.. first time jenguk blog mr asri terus nampak ada entry mengenai segmen.. hehe.. nak try la..

nak join klik sini...

tapi segmen nie khas untuk ladies yek.. hehe.. x de apa nak ckp.. aku memang newbie.. masih terkontang-kanting lagi dalam dunia blog nih.. banyak pasal blog yang aku tak tau.. harap2 terpilihlah blog aku nih.. dan harap2 tak termasuk dalam senarai yang annoying tue.. oh tidak... biar blog aku tak best tapi tak mau la dicop sebagai annoying.. huhu..

yuk ladies.. meh join meh.. hehe.. ^^

6 comments:

mcm ni lah said...

ermm tak dpt le nk join,. selmt maju jaya yer :)

aleen aiden said...

owh,newbie ke?alin xla baru sgt xla otai jugak,tp tetap xterer blogging neh.hee

Farhan Zulhusmi said...

god luck...
keep it up..
kalau memang gtaw erk...sy nak raikan..hehehe

nanibahaudin said...

mcm ni lah.. hehe.. maceh.. ^^

nanibahaudin said...

farhan.. maceh.. seronok nak join actually.. hehe.. ^^

nanibahaudin said...

aleen.. iyela.. kita baby lgik.. :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...