Friday, May 27, 2011

..Dia Buat Lagi..



again?... huk huk.. kenapa yek?.. pesal blogger nih?.. hadoi... tak best la nak jalan2 kat blog kawan2 yang baru.. button tak dek.. hehehe.. alasan!.. padahal cara lain leh jek kalu nak.. macam yang aku bagitau kat post aku yang ini.. huk.. penyakit M sebenarnye nih.. hahaha.. pastue nak salahkan blogger lak.. poyo..

tapi tak per.. mana kawan2 baru yang aku tak follow lagi.. akan ku jejaki kalian yek.. tunggu ye.. maceh kepada semua yang sudi singgah, follow dan meninggalkan jejak kat blog aku yang serba tak kena nih.. hehehe..  CAYANG DIA!!

7 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

pernah tak terpikir...."dah beriban aku buat post, sorang pengikut pon tak ade ke????"
hohohohohoho~~~~

zaly said...

HARI NI BLOGGER.COM KENA DEMAM KEPIALU AGAKNYA.... BANYAK BLOG YANG SAYA SINGGAH..... FOLLOWER GADGET HILANG SAMA CAM KAT BLOG SAYA.... ADA GAK YANG OK....

emeera asnary said...

kita serupa.. followerz x ada.. huhu...

nanibahaudin said...

ahmad.. haha.. tau tak per.. tetiba jek hilang.. kekeke...

nanibahaudin said...

zaly.. demam kepialu tapioka.. betul2.. ada yg ada.. ada yg x dek.. mungkin masalah kat blogspot jek kot.. yg pakai .com x..
agak jek.. hehehe...

nanibahaudin said...

emeera.. betul2.. kesian kita.. huhu..

deqlis said...

salam kenai...

kesian....
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...