Wednesday, May 11, 2011

..Aku is The Silent Reader..

tengah malam sudah.. mata dah mengantuk sebenarnye.. tapi hati duk berkobar2 nak jenguk blog kesayanganku ini.. huhu.. yang penting tengok apa story baru member2 blogger.. 

setakat nie aku lebih kepada silent reader.. jenguk blog orang, baca pastue babai.. tanpa meninggalkan sebarang jejak.. selalunya begitu lah.. huhu.. patut la belog aku pun macam gitu rupanya.. kalu join segmen jek baru la nampak meriah sikit ruang komen tue.. kalu x.. hehe..

bukan aku tak sudi nak komen atau meninggalkan jejak kat setiap blog member2 yang aku singgah.. tapi masa memang tidak mengizinkan.. sentiasa dituntut oleh komitmen2 yang ada.. huhu.. eceh ceh ceh.. macam la busy sangat!!..

walau apa pun.. walau aku tak interframe secara public kat blog korang tapi  dalam diam.. aku pun turut  sama membantu menaikkan trafik korang.. betul kan?.. tak kisah la aku nie silent reader tapi yang penting aku tetap sama2 menyeport (dari perkataan support.. :p) korang semua..

^ sayang korang semua!! ^



p/s: dalam proses untuk bertukar menjadi noisy reader.. hehe.. ^^

8 comments:

Azlan The Type Writer said...

sssshhhhhhhh.......
silent!!!!!!!!!!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


tiada paksaan dlm blogging..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

fazilzura said...

xpe.. no rushing2 key ..
relax ajo

janji eppy

en solo said...

hah !!!~
dah tau dah siapa silent reader tue....

nanibahaudin said...

azlan.. shhh..
baby nk tido.. haha.. :p

nanibahaudin said...

blade edge.. happy blogging to you too!!
salam kenal.. ^^

nanibahaudin said...

fazilzura.. hehe.. betul2.. :)

nanibahaudin said...

en solo.. iyela.. iyela.. kita ngaku jek.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...