Monday, May 23, 2011

..Berchenta First Class Bila Dah Kawen Second Class 1..

salam & morning guys.. 

lama jugak tak bersiaran.. hurmm.. melayan anak2 demam.. bergilir plak tue.. mula2 si adik lepas tue si abang.. huhu.. yang teruk si abang.. bagi syrup tak jalan.. last2 bagi dia pekena antibiotik.. ha.. baru ilang demam tue.. cis!!.. tapi yang tak best.. bila dh bagi antibiotik kena la habis kan.. huhu.. sabor jek la.. janji anak ku sehat.. 

okey.. cukup lah aku bebel pasal kesah aku.. bukan artis pong.. serba glam.. sampai citer masuk toilet pun orang nak dengar.. muahaha... aku hanyalah manusia biasa yang hidup serba sederhana.. eceh2..

tadi terlihat aku di FB.. ader satu status.. masa berchenta first class.. tapi bila dah kawen jadik second class.. iye ke?.. hurmm.. iye la tue.. ada betulnya.. masa berchenta dulu.. sejam sekali call.. paling koman sms.. tanya buat apa?.. dah makan belum?.. busy ke?.. dah mandi ke?.. dah macam2 la.. tapi bila dah berjaya dimiliki?.. huah.. makin lama makin suram jek sms yang macam tue.. silap2 satu hari langsung tak dapat satu pun sms atau call.. sangat sedih!!

kenapa yek?.. busy?.. alasan yang cliche.. eh? betul ke ayat aku tue??.. ai.. tak kan dari start punch card masuk sampai la punch card balik busy memanjang..?? seminit pun tak leh ke nak luangkan masa tekan keypad phone tue?.. handphone der.. bukan public phone.. 

masa berchenta dulu tak busy ke?.. busy jugak kan?.. tapi buleh pulak curik masa berminit2 nak call dan bersms berpuluh2 kali sehari.. peliks.com tul lar.. atau sebab dah berjaya dimiliki.. jadi tak payah susah2 macam dulu lagi.. sebab dulu.. selagi belum sah selagi tue la kena berebut dengan orang lain.. jadi caring pun ken a la lebey.. sekarang bila dah sah tak payah la nak susah hati nak berebut.. sebab dah dapat.. 

come on la.. biar first class selepas kawen.. lebih manis.. lebih bahagia..

4 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

terigin nak bercinta~~~

nanibahaudin said...

ahmad haziq.. sedang ingin berchenta.. auww.. :p

Belog MTT said...

6 bulan pertama kentot wangi lagi kot..masuk 6 bulan kedua..hampehhhh~ Hehe :D

nanibahaudin said...

mtt.. serius! setuju sgt2!! hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...