Thursday, May 19, 2011

..Button Follow Hilang?? Oh Tidak..

aku ingat aku sorang jek.. rupanya kawan2 blogger lain pun pasan.. dan dah ada yang buat post pasal nie.. sila lihat mak dara yg vogue nie yek.. auww.. gurau jek mak dara.. jangan mare yek.. mula2 aku ingat lappy aku yang mengong.. tak pun blogger aku ke yang prob.. rupa2nya.. yang lain pun ada yang kena.. huhu..

pasal apa?.. korang tak pasan ke?.. aku terperasan masa aku duk blogwalking tadi.. hengat nak follow la blog2 yang aku baru terjah.. tapi alangkah sedih betul.. huhu.. follow button x dek la wei.. hilang sudah.. mana pigie ar?.. huk huk..

aku tak pasti la bila butang follow tue start hilang.. tapi.. baru skang nie aku pasan.. tue pun lepas bila aku blogwalking ke blog member2 yang lain.. almaklumlah.. lama bercuti.. hehehe.. uwaaa... sedey tul!!..

tapi tak per.. untuk newbabies macam aku nie.. yang follower konon (konon jek!!) macam ramai tapi tak reti pasal blog.. aku nak share sama2 ngan korang.. aku malas nak buat.. huhu.. tersangat berterus terang aku nih.. tapi terus nak link jek kat kawan blog aku yang sudi bagi cara lain untuk memollow blog2 yang korang suka.. teknik rajinteknik senang..



^happy blogwalking & happy memollow.. ^

2 comments:

.m y z. said...

sama lah. memula ingat ziema punya je ada probs rupanya semua blog. ahha. mmg masalah betul blog sekarang kan. maintanence tak habis lagi kot. ziema siap buat spare button lagi. haha.

tapi pkul 12 lebih malam tadi, button tu dah ada balik ;)

nanibahaudin said...

haha.. tue la ziema.. cuak jek.. :p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...