Monday, May 23, 2011

..Berchenta First Class Bila Dah Kawen Second Class 2..

nighty night guys..

hurmm,, hubby tak ada.. what to do?.. si kecil yg keletah dah pun melabuhkan kelopak matanye.. si abang plak.. tengah melayan kartun.. hehe.. memang takde chance la aku nak tengok tv malam2 kalu dia ada.. huhu.. sedey tul..

key.. aku nak sambung bebelan aku pagi tadi.. ler.. tak habis lagi bebel rupanya mokcik nih.. macam mak nenek.. hehehe.. yang termiss leh klik sini.. tadi aku citer pasal call kan?.. skang aku nak citer pasal.. pegang2 feluk2.. auww.. hanya untuk kapel yang telah sah bergelar suami isteri yek.. yang belum.. sorry.. a big NO!

berapa ramai yang lepas kawen, bila berjalan2 dengan partner still pegang2 tangan & feluk2 pinggang?.. what? soklan menggediks ke?.. hermm.. pada aku soklan nie tak la menggediks sebab ditujukan untuk orang yang dah kawen jek.. so.. berapa ramai yek?.. sila inbox saya.. haha..

ermm.. setahun dua.. ramai.. masuk 5 ke 10 tahun?.. berapa kerat yang amalkan ek?.. lebih2 lagi bila dah ada anak.. sorang pegang anak.. sorang lagi menonong2 jek jalan.. hermm.. kenapa begitu yek?.. malu?.. jap2.. aku nak gelak berguling2 jap.. hahahaha.. cliche jek.. huhu.. betul ke penggunaan perkataan aku tue??.. kalu ader cikgu yang baca sila bagitahu kalu salah yek..

hallow.. masa berchenta korang tak malu pulak pegang2, kepit2, feluk2 partner yang bukan sah jadi milik korang.. sampai tak nak lepas la.. siap senyum2 sengih2 lagi.. budget bangga la tue.. bila dah sah.. malu plak.. nie.. falsafah mana korang guna nih?.. memang peliks.com tul la.. benda yang haram tak malu.. tapi yang halal malu pulak..

haish.. tah hapa2 la...



8 comments:

nelly said...

<-- nasib single .
=p

nabila saat said...

betol.2x..dorg mcm bngga sgt..da lps kawen malu pulak..
gmbr sblm kawen lg hot dr gmbr lps kawen

nanibahaudin said...

nelly.. kompang dh berbunyi..
hehe.. :p

nanibahaudin said...

nabila.. tue la pasal..
peliks kan?? hurmm.. @_@

munirah said...

pernah dgr x...kalo nak bezakan psgn tu dah khwin ke belum...sng jee...tgk dia jalan pegang tgn ke tak...slalunye kalo pegang tgn = dorang belum kahwin.. psgn yg jalan renggang=dorang dah kahwin...

ZIPPO MILLER said...

wakakka....x tau camne nak cakap berkenaan kes ni...zaman berganti zaman tapi bende ni berlaku gak...Tgk kartoon lg best kat.....
kesah Li: Episod gaya mutu keunggulan

nanibahaudin said...

munirah.. yap. betul tue.. lg satu masa tgh mkn.. kalu yg byk berbual tue biasanya belum kawen.. dan yang kurang berbual tue dh kawen.. @_@

nanibahaudin said...

zippo.. haha.. nanibahaudin layan naruto!! ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...