Thursday, December 1, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

petang2 nih malas nak ketik keyboard.. nak join segmen lak.. copy paste jew.. bley?? hihi.. segmen nie aku terjumpa masa loncat2 kat blog dak cumil ida.. macam menarik.. hihi..


kalu korang nk join klik sini ye..


Cara2 & syarat2nye...

1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "   DONE

2. Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .    DONE

3. Wajib LIKE FANPAGE FACEBOOK Lyssa .    DONE

4. Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang berikan pendapat korang mengenai blog Lyssa.    DONE


aku pun baru je follow blog dak cumil lyssa nih.. sempat meloncat2 kat dalam blog dia.. sgt2 informative kepada blogger terutama blogger baru mcm aku nih.. banyak tutorial & tips weh.. hihihi.. besh2.. memang cumillah!.. key.. tak bley nak komen banyak2 sebab aku pun budak baru belajar.. ambil galah tolong jolokan.. hihi..

5. Pada sesiapa yang join , korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ini .     AKAN DONE

6. Link Entry tersebut hendaklah dihantar ke comment entry ini .
    DONE

Tarikh Tutup bagi Segmen ini :  1 Disember 2011 tepat jam 6.00 petang !




itulah dia cara2 dan syarat2 untuk join segmen dak cumil nih.. senang kan?? meh ler join sama.. da...

15 comments:

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
trimas sudi singgah blog ..

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret..
4low sini..terjah2...
4low me bck ya...

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

Bella Roast Almond said...

dari segmen yg sama..:)

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow cni ^_^

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

tee atie said...

singgah and follow sini..dtg dari segmen yg sama..

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

sofiarti oktarina said...

hayyy... :) dari segmen sama

bebyhani said...

balas kunjungan..dari segmen yg sma..done follow u comel <3

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...