Monday, November 21, 2011

Wahai Blogger, Jom Berkenalan.


nak join klik sini ye..


yehaa... setelah lama bercuti berjimba-ramba dari berblog.. my first segmen yg aku join.. yg dikendalikan oleh hasrulhassan.com... dh lama tak join weh.. kira aku nie pun budak baru la.. hehehe.. tue la.. dulu gatai ngat bercuti panjang... gatai!!

key.. kepada kawan2 blog baru.. leh panggil aku nani.. penggunaan saya, awak, kau, aku, wa @ lu aku x kesah.. x de hal.. janji mesraaa... hehehe.. aku start berblog nie dh dekat setahun.. tapi disebabkan dek angkara kesibukan yang melanda.. aku bercuti seketika dari berblog nih.. jadi sekarang aku menimbulkan diri balik dalam dunia blog nih.. pergh... ayat mcm diva blog jek.. wekk.. wekk.. pasan! :p

blog aku nie mcm rojak.. almaklumlah... baby lagi... apa2 saja yang terlintas kat dalam fikiran aku, itulah yg aku story kat sini.. x kisah la.. best ke x.. sebab aku tau.. aku nie bukan pandai berhasil nukilan.. just nak share story, pendapat dan apa saja ngan korang2 di luar sana... 

jadi.. sudi2 la singgah kat belog aku nie nanti ye... da...

7 comments:

PCL said...

hai nani, ing..salam blogging dari PCL, mai singgah mai..

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam...macam3 leh panggil ehh ..kalau ada nak panggil ayang @ sayang ... macam mana? leh ke? Heheheh... sesaja melawak ..jgn marah ehh ...dan terima kasih kerana sudi join segmen saya.

Rahmah Ram Ram said...

As salam Nani,

Salam kenal dan selamat belogwalking...semoga sukses :)

nanibahaudin said...

hai PCL.. terima kasih sbb sudi singgah.. salam kenal.. ^^

nanibahaudin said...

salam hasrulhassan..
pandai la nk panggil syg.. cit! haha..
sama2.. suka meramaikan segmen kwn2.. ^^

nanibahaudin said...

salam rahmah..
salam kenal jugak & selamat blogwalking.. thanx sbb sudi singgah cnie.. ^^

Ana Farhana said...

haiiii.. singgah sini.. slm knl :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...